Zdroj: https://www.zsstraz.cz/web/index.php?a=905  •  Vydáno: 22.10.2011 20:54  •  Autor: Hana Pilařová

DOD - každoroční větrání ve škole

Den otevřených dveří (DOD) pořádáme od roku 2004. Letošní osmáci byli tehdy malincí a my za katedrou jsme byli o dost let mladší.
Doplněny fotografie.

Také dnes jsme ráno nastoupili do školy a čekali jsme, jak početné návštěvy rodičů a přátel školy se dočkáme.

Co všechno jste dnes mohli vidět?
Prvňáci se pochlubili tím, co za necelé dva měsíce už zvládli, druháci a páťáci mimo jiné psali Ježíškovi, třeťáci a čtvrťáci kromě počítání a luštění hádanek přišívali knoflíky.
Šesťáky čekal A-Z kvíz a archeologická výprava, sedmáci hledali násobky a dělitele, ale také místa schovaná na mapě Afriky. Deváťáci a jejich hosté soutěžili ve fyzikálním Riskuj, osmáky trápily zlomky.
Při tělocviku se sportovci ze šestky dočkali názorné ukázky, jak se šplhá bez přírazu. Páťáci se čtvrťáky hledali pro Janélie informace o Stráži a České republice.
O velké přestávce probíhala ochutnávka školní pizzy a ve studovně probíhala čilá debata nad kávou.

Vím, že jsem teď nepostihla všechno, protože jsem nezvládla všechny hodiny navštívit. Co se dělo třeba při výtvarce v osmičce a devítce, při přírodopisech, němčině a angličtině, to byste mohli doplnit vy, kteří jste v hodinách byli.

Díky, že jste se na nás přišli podívat a nechali jste nám pozdravy na připravených plochách. Další vzkazy můžete nechat v komentářích tohoto článku.

Průlet třídami
Dopoledne ve III. třídě a chvilka v družině