Toto je stará neaktualizovaná verze webu. Pro vstup na nový web klikněte na https://www.zsstraz.cz
< návrat zpět

Focení na tablo

TAK ...

nafotili jsme asi 300 fotek. Mnohé byly hodně stejné (lehce se lišil výraz obličeje), takže jsem vybrala vždy jen jednu, kde jste se tvářili nejlépe. Ještě jsou v záloze nějaké momentky z focení (jako přeskakování kamenů a vody, šplhání na strom .. ale o ty nám teď nejde, takže až bude čas, možná se objeví). NO a něco se prostě nepovedlo (třeba Smolík se pořád schovával za nějakou větev :) )

Co je teď třeba udělat?
Tady vám předkládám vlastně jen malé náhledy. Originály fotek mám zachovány a jsou v poměrně velkém rozlišení, takže z nich jde udělat v podstatě libovolný výřez a fotka bude pořád koukatelná. Proto tyto fotky ještě neupravujte.

  • V první řadě by si každý z vás měl fotku vybrat. (ti kteří byli na Skalkách mají výběr trochu větší).
  • Promyslete, zda ji necháme v té podobě v jaké je nebo jestli budeme fotku řezat - na zkoušku jsem udělala několik ukázek - myslím, že je v náhledu poznáte.
  • Rozhodněte se, zda budete řezat a upravovat sami nebo vám mám pomoci.
  • V případě, že se budete chtít pustit do vlastních pokusů o úpravy, napište mi a pošlu vám originál fotky. Pokud počkáte do úterý, hodím vám je na flashku.
  • Ořezávat je třeba s rozmyslem, tak aby byl pokud možno zachován poměr stran 3:2 (ano je tu matematika - takže se ukažte :) ).
  • Aby tablo působilo celistvě, bylo by fajn, kdybyste se dohodli a nebyla každá fotka úplně jiná (jiný rámeček, barevné ladění ap.)
  • Fotky na tablo vytiskneme běžným způsobem

Pokud budete chtít opravdu fotky do svého alba, domluvíme se pak na společné objednávce.

A díky .. byla to fajn hodinka (nebo dvě? :) )


« předchozí  1 2   další »
« předchozí  1 2   další »