V družině už to rozjeli. Podívejte se na momentky, video, co už stihly děti během tří dnů vytvořit, jaké mají kamarády a další informace.


V 1. oddělení budou děti pokračovat v Čarodějné partě s čarodějem Modromírem a letos jim přibyla kouzelná truhla. Toto oddělení je také maximálně naplněno 30 účastníky. Děti si vyprávěly prázdninové zážitky, udělaly pro všechny hru na seznamování. Už jsme stihli kouzlit, zpívat, číst, kreslit... Pokud máte možnost sehnat papíry i z jedné strany popsané, nevyhazujte je a věnujte, prosím, dětem na kreslení. Dlouholeté zásoby "recylačních" papírů už došly. 

Ve 2. oddělení již mají vybranou novou knihu na čtení na pokračování a připraven prostor pro svoji činnost. 3. oddělení zůstává ve své přípravné třídě, ale občas děti nakouknou i do jiných oddělení.

Venku před pavilonem se mohou při volné hře potkávat děti napříč odděleními.







Lístečky na platbu příspěvku očekávejte od čtvrtka 8. 9. nejpozději do pondělí 12. 9. 2022

S kým se budou děti v družině potkávat

  1. oddělení (1. a 2. třída) ve stálé místnosti pro družinu v přízemí pavilonu 1. stupně (ved. vych. Jaroslava Pachlová, asistentka Romana Chramostová)
  2. oddělení (3. – 5. třída) v jazykové učebně a místnosti pro družinu ve spojovací chodbě pavilonu 1. stupně a hlavní budovou 2. stupně (vych. Alena Říhová, asistentka Helena Ondřichová)
  3. oddělení (primárně přípravná třída) v místnosti přípravné třídy v přízemí pavilonu 1. stupně (vych. Jaroslava Radošová)
Ráno a po 15.h provoz v 1.oddělení. Podle potřeby jsou ráno a po 15.h oddělení spojena, před pavilonem při volné hře se mohou potkávat děti napříč odděleními. Ve středu od půl dvanácté cca je ve 3. oddělení J. Pachlová. Případné změny dle aktuální situace.