Co se dělo tento týden v 1. oddělení? Podívejte se na momentky z naší činnosti uvnitř i venku. Obrázkový diktát, můj kouzelný pokojíček, hraní her, návštěva starších kamarádů, hry venku aj.

Začátek týdne jsme začali "obrázkovým diktátem" čaroděje Modromíra. Víme, kam umístíme předmět vpravo a kde je vlevo? Co je nad čím nebo pod tím? Také jsme si vyzkoušeli legrační kreslící hru s kostkou "Příšerky". Ještě před kresleným "diktátem" dostali malý karnevalový balíček ti, co byli v době karnevalu nemocní. Z karnevalu máme přebytek balónků, tak je stále využíváme k veselým hrám.



Děti si vykouzlily svůj vysněný pokojíček a také se tento týden učily hrát nové stolní hry. Nejvíc je tento týden zaujala hra Castle Keep, ve které je cílem postavit středověký hrad, se vším co k tomu náleží a také jej bránit. Děti si oblíbily postřehovou hru Jungle Speed. Ve čtvrtek jsme od maminky Sofinky M. dostali malé dřevěné kolíčky a během chvíle jsme je využili jako zobáčky pro malé ptáčky, ty si s námi vyrobili i starší kamarádi.



Venku už jsme pozorovali sněženky a krokusy. A krom volného hraní jsme umyli i nádobíčko do venkovního obchůdku.