Co se dělo v družině od středy do pátku? Spali jsme, zpívali, hráli si, četli, vytvořili knižní rekord, šili, radovali se ze sluníčka venku atd. Od přípravky po páťáky. 

Ve středu byl ve škole pyžamový den, a tak jsme v družině pokračovali v pyžamových aktivitách. Nejdříve si děti z přípravky po obědě odpočinuly a zazpívaly několik ukolébavek. Pak se vyměnily s dětmi z 1. oddělení a i ty pokračovaly v ukolébávání.





Od pondělka do čtvrtka jsme v 1. oddělení vyráběli leporelo o zvířátkách. Děti si vybraly básničku o zvířátku a vytvořily k ní ilustraci. Do rekordního leporela přispěly i některé děti z přípravného oddělení a ze druhého oddělení, protože byly u mladších kamarádů na návštěvě.

Leporelo jsme změřili v tělocvičně. Zatím je dlouhé více jak 17 metrů.



Ve středu byla ještě trochu zima, ale pískoviště a hřiště už děti lákaly k venkovním aktivitám. V pátek sluníčko nalákalo děti ven a ty z radosti, že je tak krásně, nevěděly co dřív dělat :). A kdo chtěl mohl si v altánku s paní vychovatelkou Jaruškou z přípravky ušít tulipán. V galerii i fotofrafie z propršeného čtvrtka v družině.